Skillnad på mobilanpassad jobbannons och ansökningsprocess

Precis som titel säger – Skillnad på mobilanpassad jobbannons och mobilanpassad ansökningsprocess!

Många företag som ringer och vill hjälpa till med rekryteringar är väldigt pigga på att prata om hur dom har mobilanpassade jobbannonser och att allt går och göra via mobilen. Detta är dock bara halva sanningen. I Stort sätt alla hemsidor är idag anpassade för mobilen (till viss del).

Men, en mobilannpassad jobbannons är en sak. Man kan då läsa och navigera utan problem men vad händer när man trycker på ansökningsknappen?

Ofta så hamnar man då i samma vanliga process som funnits i alla år – komplicerat system eller krav på massa bifogande av dokument, båda lika svårt via mobilen.

Reicfy.se är en av få plattformar i världen som på riktigt kan erbjuda en mobilanpassad ansökningsprocess där kandidater kan göra hela processen via mobilen och söka jobbet utan att tänka på att skapa profil, hantera CV eller personligt brev.

Syftet med denna text är att informera er rekryterare så ni vet om skillnaderna när någon ringer och påstår att dom är helt mobilanpassade!

Comments are closed.

Verktyget som både kandidater och arbetsgivare älskar. Rekrytering utan CV bidrar till en enklare, roligare och smidigare process.