Nästa generations rekrytering!

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13…….

Ja, i väldigt många år har branschen ”rekrytering” sett likadan ut. Antalet rekryteringsbolag är många och antal jobbsajter ännu fler. En djungel av aktörer där alla lovar guld och gröna skogar, men framför allt ser konceptet i stort sätt alltid likadant ut.

”Vi har jätte mycket kandidater som passar era tjänster” ”Vi kan sätta er i direktkontakt med kandidater”…. känner ni igen er?

En annan sak som majoriteten av alla jobbsajter har gemensamt – Det går fortfarande knappat att söka via mobilen. Processen ser ut som den gjort i alla dessa år – man måste ha en dator för att kunna ansöka. I vissa fall är det avancerade system och i vissa fall måste man bifoga både CV och personligt brev, båda sätten lika svårt via mobilen. Idag är det ca 80% av Sveriges arbetssökande som letar jobb via mobilen och trots detta krävs det nästan alltid en dator för att kunna ansöka. Det är här Recify.se kommer in!

Via Recify kan ni som arbetsgivare på riktigt öppna upp dörrarna för mobila ansökningar. Ni kan göra det möjligt för kandidater att söka till er via sin mobiltelefon och dom behöver varken tänka på att registrera ett konto, hantera CV eller personligt brev. Ni har alltså här en möjlighet att fånga upp alla målgrupper oavsett vilken enhet dom sitter med. I många fall tappar man tyvärr ansökningar som arbetsgivare och ofta handlar det tyvärr om att den sökande sitter med sin telefon, kanske på bussen eller är ute på stan.

Vår innovativa och mobila rekryteringsplattform tillåter er som arbetsgivare att bygga upp unika annonser och till varje berörd annons designa och skapa unika intervjufrågor. Detta leder till att kandidaterna hamnar i en direktintervju och kan omedelbart svara på era frågor och slipper således tänka på massa dokument. En ansökan tar ca 30 sekunder samtidigt som ni som arbetsgivare kommer spara en massa tid på screening eftersom ni direkt får svar på era egna intervjufrågor och slipper därmed att gå igenom en massa olika CV varianter!

Vi lever i en mobil värld, gör det möjligt att söka till er via sin mobil!

Comments are closed.

Verktyget som både kandidater och arbetsgivare älskar. Rekrytering utan CV bidrar till en enklare, roligare och smidigare process.