Fördelar med att rekrytera utan CV

Rekrytera utan CV!

Recify.se är som ni kanske känner till en CV-lös rekryteringsplattform. Ni som arbetsgivare gör det möjligt för era sökande att använda mobilen på riktigt när dom ansöker. Varken inlogg, CV eller personligt brev behövs. Vi jobbar alltid hårt med att följa upp och ta feedback av våra kunder och här kommer dom topp 3 fördelar som vi märkt av när det kommer till vår CV-lösa plattform –

  1. Betydligt bättre konvertering.

    Dvs fler ansökningar förhållandevis till hur många som läser annonsen. Den enkla förklaringen till det här är givetvis att alla har en möjlighet att söka, ni kommer med andra ord aldrig tappa en ansökan av en sån fånig sak som att den sökande råkar sitta med mobilen

  2. Bättre kvalitet på dom som söker

    Många talanger som sitter på jobb idag har inte uppdaterade CV´n . Inte heller tiden att gå igenom komplicerade system eller en process där man måste ha en dator och bifoga massa material, åtminstone inte i ett första skede. Via recify.se kan man söka direkt från mobilen på ca 30 sekunder.

  3. Halvera ert admin jobb när det kommer till screening.

    Tack vara att ni omedelbart får svar på era egna intervjufrågor så kan ni vid en ansökan på bara några sekunder ta ställningen till om en person är intressant eller inte.

Ha det bäst!

Comments are closed.

Verktyget som både kandidater och arbetsgivare älskar. Rekrytering utan CV bidrar till en enklare, roligare och smidigare process.