Att söka jobb utan CV

söka jobb utan cv?

Vi på www.recify.se fortsätter att växa och allt fler företag ansluter sig till vår plattform för att öppna upp dörrarna för mobila ansökningar. Vårt koncept att kandidater ska kunna söka ett jobb utan CV och personligt brev fungerar utmärkt och den röda tråden för samtliga våra kunder är att dom märker att både kvalitet och kvantitet ökar.

Men något som är väldigt roligt att höra är hur mycket enklare det blir för våra kunder att hantera alla kandidater och ansökningar. Tidigare har dom alltid fått in massa CV´n och alla som har rekryterat vet att alla CV´n ser olika ut. Vissa är långa, andra korta. Vissa kommer i PDF och andra i word med mera.

Tack vare recify.se och vårt CV-lösa system så kan man som rekryterare avläsa sina kandidater betydligt enklare. Vår plattform bygger på att ni som arbetsgivare skapar era egna intervjuer. Detta betyder att vid en ansökan så får ni direkt svar på det ni vill ha svar på. Snabbt och smidigt, inga konstigheter!

Länge leve mobil rekrytering!

Comments are closed.

Verktyget som både kandidater och arbetsgivare älskar. Rekrytering utan CV bidrar till en enklare, roligare och smidigare process.